Nick Doodeman twee jaar langer bij FC Volendam

23 augustus 2019

FC Volendam en Nick Doodeman zijn een verlenging van zijn contract overeengekomen. De razendsnelle buitenspeler blijft zodoende tot en met het seizoen 2020/2021 speler van het Nieuwe Oranje.

De 22-jarige West-Fries is bezig aan zijn derde seizoen in Volendam, waarin hij fraaie statistieken kan laten zien. In 75 wedstrijden voor FC Volendam in de Keuken Kampioen Divisie was Doodeman bij maar liefst 41 goals direct betrokken: 14 keer als doelpuntenmaker en 27 keer kwam de assist van zijn voet.

“Ik ben blij dat ik mijn contract bij FC Volendam met een extra jaar heb verlengd”, stelt Doodeman.  “Dit is een beloning voor wat ik de afgelopen 2 seizoenen hier heb laten zien. De plannen van de club zijn veelbelovend en daar wil ik graag deel van uitmaken. Ik hoop me onder de vernieuwde staf zodanig te kunnen ontwikkelen dat ik de stap omhoog kan zetten.”

Technisch directeur Jasper van Leeuwen onderstreept het belang van de contractverlenging: “Nick heeft de afgelopen jaren bewezen een belangrijke kracht te zijn voor FC Volendam. Hij heeft een prima persoonlijk rendement gehaald, zelfs in sportief moeilijke tijden voor de club als geheel. Wij zijn overtuigd dat Nick nóg beter kan, dat hij dingen aan zijn spel kan toevoegen die hem completer en nog gevaarlijker maken als buitenspeler. Er ligt dus een mooie uitdaging voor Nick en de staf en we zijn blij dat we die samen kunnen aangaan.”



Laatste nieuws