Nick Vermast aangenomen om Ticketing & Scouting naar hoger niveau te brengen

13 juli 2018

Vanaf heden is Nick Vermast uit Wormerveer officieel in dienst van FC Volendam. Na eerder 10 maanden door de KNVB als Commercial Promotional Officer aan de club verbonden te zijn geweest sluit hij zich aan bij de organisatie als Commercieel Medewerker Ticketing en tevens als Jeugdscout.

Als Commercieel Medewerker Ticketing zal Nick de afdeling Ticketing ondersteunen en zich voornamelijk bezig houden met alles rondom de overgang naar online ticketing. Dit is één van de speerpunten voor de organisatie voor het seizoen 2018-2019. Daarnaast zet Nick vol in op samenwerkingen met amateurverenigingen en scholen uit de regio en zal hij de aangevraagde wedstrijdarrangementen beheren.

Daarnaast is Nick al een aantal seizoenen actief als jeugdscout onder de vleugels van Johan Steur. Deze activiteiten zal hij komend seizoen verder uitbreiden om Johan op die manier verder te ondersteunen. FC Volendam denkt met Nick een nieuwe stap te kunnen zetten in verdere professionalisering door meer focus te krijgen op ticketing en wenst hem veel succes in zijn activiteiten!

Voor vragen kunt u contact opnemen via [email protected]



Laatste nieuws