BD Containers siert achterkant tenue Jong FC Volendam

24 december 2021

BD Containers staat dit seizoen op de achterkant van het shirt van Jong FC Volendam. Het bedrijf levert daarmee een fraaie bijdrage aan de doorstroming van talent vanuit de jeugdopleiding naar de hoofdmacht van FC Volendam. 

Maarten van den Berg van BD Containers is trots op het partnerschap. "BD Containers staat voor betrouwbaarheid, persoonlijk en voor een no-nonsense-aanpak. Ik zie deze kernwaarden terug bij FC Volendam. Een goudeerlijke en hardwerkende ploeg met jonge mensen die een nieuw elan brengen. Dat is ook wat wij bij BD Containers doen. Ik heb een team met jonge ambitieuze mensen die net dat stapje extra zetten voor onze klanten. Die net als jullie team, graag willen scoren en doorgaan waar andere ophouden. Ik kijk uit naar een lange en mooie sponsoring en hoop veel van onze containers in het Volendamse terug te zien."

BD Containers verhuurt, verkoopt en verbouwt zeecontainers. Ook ontwerpen zij kantoorunits. Van den Berg: "Via bestuurslid, Gerben Matroos, zijn wij in contact gekomen met FC Volendam. Jong FC Volendam leek ons een mooie aansluiting op wie wij zijn; wij zijn namelijk een jong team in opbouw en willen het beste uit onszelf halen."



Laatste nieuws