Nieuwe Videowalls Kras Stadion

15 augustus 2018

Met dank aan een prachtige sponsordeal met Nedelko (www.nedelko.nl) hangen er komend seizoen twee splinternieuwe LED videowalls in ons KRAS-Stadion. Zowel de Jaap Bond-tribune als de Pé Mühren-tribune zijn hiervan voorzien. FC Volendam wil met deze nieuwe videowalls de kernwaarde gastvrij extra aandacht geven. Nedelko prijkt vanaf dit seizoen op het shirt van Jong FC Volendam. 

Nedelko: jouw technisch specialist.
Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Tsjechië en Duitsland, voorzien zij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Commerciële mogelijkheden
De nieuwe videowalls bieden nieuwe commerciële mogelijkheden voor onze sponsoren. Onder meer worden hier bedrijfvideo's, reclameuitingen en bedrijfslogo’s op vertoond.

Nieuwe stap in fanbeleving
Naast de klok en het scoreverloop bieden de videowalls ook extra mogelijkheden voor de fans! Denk hierbij aan de presentatie van de opstellingen, spelers, doelpuntenmakers, tussenstand op de andere velden en herhalingen (binnenkort!). Ook worden de schermen als communicatiemiddel naar de bezoekers gebruikt bij eventuele bijzonderheden en calamiteiten.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om alles voor aanstaande vrijdag ook in het stadion gereed te hebben.

 

 

 



Foto's (15)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws