Nijdra steunt talent en omarmt Jong FC Volendam

01 februari 2024

Nijdra Group is sinds de start van dit seizoen de nieuwe rugsponsor van Jong FC Volendam. Het bedrijf is een professionele toeleverancier van fijnmechanische onderdelen en mechatronische modules bestemd voor de hightech industrie. Nijdra zet zich in voor talentontwikkeling. Niet alleen op sportgebied, maar ook voor de eigen sector, waarbij het jongeren stimuleert om ooit de techniek in te gaan.

Nijdra Group is een familiebedrijf dat in 1947 is opgericht. Het ontzorgt hun opdrachtgevers al jaren door het verzorgen van co-engineering, productie en assemblage. Door de ruime ervaring in hightech industrie kunnen zij in elke fase – van ontwikkeling tot eindproduct – van meerwaarde zijn. Nijdra Group wil worden beschouwd als behorend tot ‘de beste in hun branche’. Daarnaast hecht het bedrijf uit Middenbeemster veel waarde aan het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En zogezegd aan talentontwikkeling. Nijdra is dan ook op zoek naar jong talent en werkt om die reden samen met De Triade in Edam en SC Gerrit Rietveld in Purmerend.

'Voetbal- en techniektalent kansen geven'

"Nijdra zet zich graag in voor de regionale en lokale gemeenschap", zegt Dennis van Dijk, general manager van Nijdra. "Om die reden zijn we sponsor van korfbalvereniging BEP in Purmerend én dus shirtsponsor van Jong FC Volendam. FC Volendam staat erom bekend talent veel kansen te geven en dat gedachtengoed ondersteunen wij graag. Wij zouden graag zien dat er meer aanwas is van jongeren die willen werken in de techniekwereld. Het heeft een imago van smerige handen, maar dat is bij ons bedrijf absoluut niet zo. Met de meest geavanceerde machines en technieken lopen wij voorop in fijnmechanische componenten in een schone omgeving. Nieuw technisch talent is bij ons van harte welkom. Check daarvoor vooral onze website werkenbij.nijdra.eu."

Tekst & foto's: FC VolendamLaatste nieuws