Old Stars in het nieuw gestoken door Rabobank Waterland en Omstreken en Kras Recycling

11 oktober 2024

De spelers van Old Stars FC Volendam zijn onlangs in nieuwe tenues gestoken. Dit dankzij Rabobank Waterland en Omstreken en Kras Recycling. Onlangs vierden de mannen een jubileum, want de Old Stars bestaan 12,5 jaar.

De FC Volendam OldStars spelen al jaren elke woensdagochtend in het stadion. Een trouwe groep die veel plezier haalt uit samen bewegen, ongeacht hun leeftijd. Gewoon gezellig samen voetballen, maar net even anders. Bij OldStars voetbal ligt de focus op coördinatie en motoriek en natuurlijk op gezelligheid. Het harde werken wordt uiteraard elke week afgesloten met een goede kop koffie en ruimte voor sterke verhalen. 

Karin Kuin van Rabobank Waterland en Omstreken en Dora Kras van Kras Recycling kwamen onlangs zelf kijken hoe de nieuwe tenues zaten. "We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan de samenleving. Daar horen ouderen ook bij", zegt Kuin. "Bewegen in een leuke sociale setting is belangrijk, zeker voor ouderen. Het gaat eenzaamheid tegen en je blijft langer vitaal. Als coöperatieve bank dragen we graag ons steentje hieraan bij."

"Alles moet daarvoor wijken"

Dora Kras, facilitair manager bij Kras Recycling, beaamt dit. "Ik zie het aan mijn vader, de woensdagochtenden met zijn Old Stars zijn heel belangrijk voor hem. Alles moet daarvoor wijken. Dat al 12,5 jaar lang, want onlangs vierden ze een jubileum. Wij zijn er trots op dat wij de club op deze manier mogen steunen."

Klik hier voor meer informatie over OldStars, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds.



Laatste nieuws