Oliebollentoernooi: het blijft een unieke activiteit

21 december 2018

Woensdag 19 december heeft het traditionele oliebollentoernooi weer plaatsgevonden in het Kras Stadion. Zoals elk jaar spelen alle 140 jeugdspelers + selectiespelers een mix toernooi om de winnaar te worden van editie 2018.

Ook dit jaar waren er weer mooie gevarieerde teams gevormd en spatte het enthousiasme en fanatisme er vanaf. Het blijft een unieke gebeurtenis, waarbij het fantastisch is om te zien hoe de eerste elftal spelers om gaan met de allerjongsten (O12) uit de opleiding. De saamhorigheid is groot en niemand voelt zich te groot of te klein om samen te werken.

Uiteraard was er ook een trainersteam op de been gebracht. Een team met vedettes van weleer. Wat te denken van ex profs Barry Opdam, Ervin Lee en Cees Keizer. Als keeper was fysieke trainer Martin Kuitert opgetrommeld die al een aantal weken in training was bij coach Edwin Zoetebier. De coach had overigens zijn handen vol om de teleurgestelde wissels in de ploeg tevreden te houden.

Uiteindelijk bleek 'Borussia Dortmund' de sterkste ploeg. De ploeg bestond uit de volgende spelers: Ot van der Plas, Billy van Duijl, Milan Keizer, Kalleb Kwamungu, Nick Runderkamp, Max Veerman, Tim Stouthart, Dirk de Jong en Jay Koorndijk.

Tijdens het afsluitende etentje zijn deze jongens gekroond tot Oliebollen-dagkampioen 2018. Gefeliciteerd, mannen!!



Laatste nieuws