Ook SV Marken sluit zich aan

24 september 2018

Zoals eerder gemeld is FC Volendam met een aantal amateurverenigingen in de regio een samenwerking aan gegaan. Ook SV Marken is nu aangesloten om op het gebied van kaartverkoop gezamenlijk acties uit te zetten. De bedoeling is dat in de nabije toekomst nog meer verenigingen deelnemen.

Aan de hand van het 'Boost Your Club'-project kunnen leden van amataurverenigingen geld sparen voor de eigen club door middel van het aanschaffen van toegangskaartjes voor thuiswedstrijden van FC Volendam. Een echte win-win situatie dus! Meer toeschouwers op onze tribune en de clubkas van jouw favoriete amateurvereniging wordt gespekt.

Hoe werkt het?

Via http://fcvolendam.boostyourclub.nl/ kun je online kaarten kopen voor thuiswedstrijden van FC Volendam. Koop via de clubpagina van de betreffende amateurvereniging een toegangskaart en er gaat automatisch een bedrag naar de betreffende vereniging.

Om hoeveel geld gaat het?

  • Wedstrijdkaart jeugd t/m 12 jaar: € 0,50 CASHBACK
  • Wedstrijdkaart jeugd 13 t/m 18 jaar: € 0,75 CASHBACK
  • Wedstrijdkaart volwassenen: € 2,50 CASHBACK
  • Seizoenkaart (jeugd en volwassenen): € 15,- CASHBACK

Wat doet de amateurvereniging met de opbrengst?

De amateurvereniging mag natuurlijk zelf bepalen wat het met de opbrengst doet. Zijn er bijvoorbeeld nieuwe ballen nodig, of nieuwe doeltjes? De bijdrage van Boost Your Club draagt daar direct aan bij!

Doet jouw amateurvereniging al mee?

Wil je weten of jouw favoriete amateurvereniging al mee doet? Kijk dan snel op http://fcvolendam.boostyourclub.nl/. Doen ze nog niet mee? Breng ze dan in contact met Nick Vermast ([email protected]).



Laatste nieuws