Opnieuw tegengoal voor beloftes in de laatste minuut

05 december 2011 /

De wedstrijden van de Beloftes duren tegenwoordig net een minuut te lang.Voor de derde achtereenvolgende keer een tegendoelpunt, nu in de derde minuut van de blessure tijd. De scheidsrechter liet zelfs niet meer aftrappen.

Het zag er lang naar uit dat Volendam de punten mee zou nemen uit Dordrecht. De tegenstander trad aan met 7 A-selectiespelers. Toch was Volendam in de eerste helft veel beter, hetgeen resulteerde in een 0-2 ruststand. Kees Tol (prima spelend dit keer) en Roy Bussman waren de doelpuntenmakers.
In de tweede helft waren de rollen omgekeerd. Uit een prima aanval scoorde Dordrecht de aansluitingstreffer. Door een beoordelingsfoutje van Frank Schilder (die verder een uitstekende wedstrijd speelde en zeker op de goede weg terug is) werd het dan toch nog op de valreep 2-2.