Opties contracten jeugdtrainers gelicht

04 april 2019

Stanley van Kesteren heeft de opties gelicht in de contracten van een aantal jeugdtrainers, deze zullen allen nog minimaal een jaar werkzaam zijn in onze jeugdopleiding. Overigens zal binnenkort bekend worden welke groepen de trainers onze de hoede gaan krijgen.

Barry Opdam
Barry heeft dit seizoen voor het eerst de O19 groep onder zijn hoede gehad samen met Stanley van Kesteren. Voor Barry een nieuwe uitdaging om met pubers te werken. Een jaar waar hij ontzettend veel heeft geleerd. Barry heeft grote stappen gemaakt en heeft zijn eigen voetbalbagage/ ervaring kunnen projecteren op de groep.

Guido Den Dikken
Guido is het afgelopen jaar teruggekomen van FC Twente en heeft zich moeiteloos aangepast aan FC Volendam. Helaas eindigde de O17 groep voor de winterstop niet bij de eerste acht ploegen en zal zich nu weer moeten plaatsen voor de eredivisie door zich bij de eerste zes ploegen te spelen. De ploeg is op de goede weg en staat op het moment van schrijven bovenaan in de 1e divisie hoog.

Rikkert de Ruiter
Rikkert is een aantal jaar assistent bij FC Volendam geweest. Afgelopen seizoen voor het eerst op eigen benen en is hij hoofdtrainer van de O15 geworden. Een grote stap waar hij elke dag bijleert en zich ontwikkelt. FC Volendam geeft jonge trainers de kans zich te ontwikkelen en geven daar het podium voor. Spelers en trainer ontwikkelen zich zichtbaar.

Cees Keizer
Cees viel op bij de RKAV vanwege zijn werkwijze met de jongste jeugd. Dit jaar is hij voor het eerste seizoen O13 trainer. We zijn tevreden over de ontwikkeling van Cees en de ontwikkeling van zijn spelers. Cees gaat komend seizoen cursus UEFA A youth doen waardoor hij zich nog meer zal ontwikkelen en ontplooien.

Marc Pieters
Ook Marc is doorgestroomd van assistent naar hoofdtrainer. Marc heeft de O12 onder zijn hoede en is veel tijd bezig met het creëren van een betaald voetbalklimaat bij de spelers. Al zijn spelers komen vanaf een amateurclub en moeten wennen aan de trainingsfrequentie , trainingsintensiteit en wat het inhoud om bij een betaald voetbalclub te spelen. Ook Marc is zichzelf en zijn spelers aan het ontwikkelen en we zijn blij nog minimaal een jaar Marc binnen de opleiding te hebben.



Laatste nieuws