Orange Circle event: Jan Peter Balkenende & Bart Rootliep inspireren businessclub

24 november 2023

Hoog bezoek voor de businessclub van FC Volendam, afgelopen dinsdag. Voormalig minister-president Jan Peter Balkenende en Bart Rootliep, COO van Groendus, inspireerden vanuit duurzaamheidsplatform Orange Circle de businessclubleden met een interessante sessie over duurzaamheid en ondernemersklimaat in Nederland. Ruim vijftig geinteresseerden van bedrijven uit diverse sectoren genoten van de interessante ervaringen van deze experts.

Naast de kennisdeling van Balkenende en Rootliep was er ruimte voor een vragenronde. Het event werd afgesloten met een fraaie video over Timbo. FC Volendam-voorzitter Jan Smit bracht afgelopen zomer een bezoek aan Zuid-Afrika en Botswana, waar Timbo zich inzet voor een veilige leefomgeving voor bedreigde diersoorten via het aanleggen van veilige corridors. Oprichter van Timbo Albert Hartog deelde zijn passie voor zijn werk en vertelde over de binding tussen Timbo en FC Volendam.

FC Volendam organiseert geregeld evenementen voor de businessclub, die variëren van kennisessies tot bedrijfsbezoeken en van netwerkborrels tot gezellige uitjes. Meer informatie? Neem contact op met Commercieel Directeur Jan-Bas Veltman via [email protected] of Senior Accountmanager Seger Wagenaar via [email protected].

Tekst & foto's: FC Volendam



Laatste nieuws