O’sonyq aankomende drie seizoenen officiële sportdrank van FC Volendam

22 maart 2019

FC Volendam en sportdrankproducent O’sonyq gaan met ingang van vrijdag 22 maart 2019 een samenwerking aan die tenminste duurt tot einde seizoen 2021-2022. Hiermee wordt O’sonyq gedurende deze periode ‘Official Sports Drink Partner’ van FC Volendam. O’sonyq is een nieuwe speler in de markt van sports drinks, kent momenteel al samenwerkingen met de KNZB, de Italiaanse topclub Juventus, eredivisieclub Vitesse en basketbalclub Apollo Amsterdam en vond in FC Volendam een club die prima past in de strategie en filosofie om in de regio gezamenlijk op te trekken voor meer bekendheid.

De nieuwe Official Sports Drink Partner van FC Volendam heeft een natuurlijke isotone sportdrank in de markt gezet met een laag suikergehalte en richt zich dan ook op de gezonde kantine; iets wat goed past bij FC Volendam en haar jeugdopleiding. Het partnership tussen beide partijen wordt ingezet om bij onder andere amateurclubs in de regio bewustwording te creëren van het hoge gehalte suikers in huidige sportdranken, en de gezonde oplossing van O’sonyq.

"We zijn bijzonder verheugd om O'sonyq bij onze partners te verwelkomen", verklaart Martijn Molleman, Manager Commercie van FC Volendam. "Ze zijn een nieuw bedrijf dat onze club heeft gekozen om haar merk in het westen van Nederland verder te lanceren en zet hierbij in op het enorme netwerk aan amateurverenigingen waarmee FC Volendam samenwerkt. Het streven naar een perfecte sportdrank met aandacht voor de gezondheid van onze voetballers en met respect voor onze omgeving past ten slotte uitstekend binnen de waarden die FC Volendam en O'sonyq gemeen hebben."

Marcel Kraaibeek, Chief Sales Officer O’sonyq: "Wij zijn blij dat we na de KNZB en Vitesse op onze thuismarkt dit partnership met FC Volendam zijn aangegaan. Tijdens de gesprekken is er gekeken naar een gezamenlijke win-win situatie en hierbij heeft onder andere oud-voetballer Jack Tuijp ons een zeer goed gevoel gegeven om dit partnership tot een succes te maken. FC Volendam is een club met een enorme gunfactor en positieve uitstraling. Dit in combinatie met de filosofie die men heeft met betrekking tot gezonde voeding, leefstijl en fitheid heeft voor ons de doorslag gegeven om de samenwerking aan te gaan.’’

Deze samenwerking bij "Het Andere Oranje" valt enorm goed samen met de landelijke introductie van O’Sonyq in Nederland. Vanaf afgelopen week zijn de producten exclusief verkrijgbaar.Laatste nieuws