OTTO Work Force verlengt sponsorschap en schittert op corner screens

13 oktober 2023

OTTO Work Force heeft het sponsorcontract met FC Volendam met twee jaar verlengd. Afgelopen jaar trad het bedrijf toe tot het partnerstelsel van de club. Voorafgaand aan het uitduel tegen PSV werd een handtekening gezet onder de nieuwe verbintenis.

Sinds de oprichting van OTTO Work Force in 2000 heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt en is het uitgegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa. Het bedrijf, dat zich focust op de goede behandeling van internationale medewerkers onder de noemer 'We Take Care Of Our People', heeft ruim 25.000 mensen aan het werk in voornamelijk Nederland en Polen. Meer dan 60% van de stafmedewerkers van het bedrijf is ooit begonnen als internationaal medewerker, bijvoorbeeld in distributiecentra van de grote supermarktketens.

Vol ambitie

"Als club vol ambitie zijn FC Volendam en OTTO Work Force daarom een goede match", zegt Frank van Gool, CEO van OTTO Work Force. "Het bedrijf wil die ambitie in de rol van partner graag ondersteunen en zal met twee nieuwe hoekborden elke wedstrijd aanwezig zijn in het Kras Stadion. Bovendien geloven we met het verbinden van de zakelijke netwerken van beide partijen in gedeeld zakelijk en sportief succes."

Commercieel directeur Jan-Bas Veltman is blij met de nieuwe deal met OTTO Work Force. "We hebben allebei mooie ambities en we zijn blij dat OTTO Work Force ons wil ondersteunen. Met de nieuwe hoekborden in het Kras Stadion zijn zij ook op een mooie manier zichtbaar. We kijken uit naar een fijne langere samenwerking."



Laatste nieuws