Pers- en fotodag FC Volendam op dinsdag 2 juli

24 juni 2019

Er waait een nieuwe, frisse wind door de gangen van het KRAS Stadion. Met Wim Jonk als de nieuwe trainer voor het komende seizoen denkt FC Volendam de weg omhoog weer in te slaan. Maar ook naast het veld heeft de club een metamorfose ondergaan. Zo geeft het zittende bestuur vanaf 30 juni 2019 het stokje over aan een nieuwe generatie bestuurders, met Piet Kemper als nieuwe voorzitter. Ook in het voetbaltechnische beleid vaart FC Volendam een nieuwe koers.

Tijdens de jaarlijkse pers- en fotodag ontvouwt FC Volendam zijn plannen voor de toekomst. Graag nodigen wij de media uit om aanwezig te zijn bij dit persmoment. Vanaf 12.30 uur openen de deuren van de Runderkamp Lounge van het KRAS Stadion. Om 13.00 uur start de pers- en fotodag. Wim Jonk en de nieuwe technisch directeur Jasper van Leeuwen geven een inkijkje in de werkwijze en belichten de ideeën voor de nabije en verre toekomst. Na afloop van het persmoment vinden op het veld diverse fotosessies plaats, waarbij fotografen de mogelijkheid hebben om de spelers als groep en individueel te fotograferen.

Pers- en fotodag FC Volendam
Datum:
dinsdag 2 juli
Locatie: Kras Stadion (Runderkamp Lounge), Sportlaan 10, 1131 BK Volendam
Zaal open: 12:30 uur
Aanvang: 13:00 uur

Aanmelden voor de pers- en fotodag kan door een mail te sturen naar sonny.sier@fcvolendam.org. Er is voldoende ruimte voor het houden van interviews. Geef in de mail het interviewverzoek aan, zodat wij hiermee rekening kunnen houden. Op de website van FC Volendam is een routebeschrijving te vinden.Laatste nieuws