Piet Kemper ziet af van nieuwe voorzitterstermijn; treedt na dit seizoen af

08 januari 2022

Per 30 juni 2022 treedt Piet Kemper af als voorzitter van FC Volendam. Kemper, die drie jaar geleden de taak als voorzitter overnam van Henk Kras, kiest er zelf voor zijn termijn van drie jaar niet te verlengen. De club gebruikt de komende periode om de vacante positie zo optimaal mogelijk in te vullen.

Kemper vulde vanaf 30 juni 2019 de rol als voorzitter in. Een mooie drie jaar om fijn op terug te kijken, zo omschrijft hij het zelf. "Als je kijkt naar waar we stonden drie jaar terug, in de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie en met steeds meer legere stoeltjes in het Kras Stadion, en dat vergelijkt met nu; dan ben je trots dat je op deze manier een steentje hebt mogen bijdragen. Hopelijk sluiten we deze periode af met een knaller."

Dankbaar

Kemper geeft aan zijn termijn van drie jaar zelf niet te verlengen. Dit omdat hij de taken als voorzitter niet meer optimaal kan combineren met het runnen van zijn eigen bedrijf. "Ik geef het stokje graag over aan een nieuwe gepassioneerde voorzitter. Helaas wordt het voor mij steeds moeilijker om mijn werk en hobby te combineren. Ik wens de club en mijn toekomstige opvolger veel succes bij deze prachtige club. Ik blijf FC Volendam uiteraard op de voet volgen."

FC Volendam wil Kemper bedanken voor zijn inzet en passie de afgelopen drie jaar. De club bekijkt de komende periode op welke wijze de voorzittershamer van Kemper wordt opgepakt.

Tekst & foto's: FC Volendam


Laatste nieuws