Premium Sports Travel stapt aan boord bij businessclub FC Volendam

26 september 2022

Eerder was Mike Tol met zijn bedrijf Number 1 Voetbalreizen al intensief verbonden aan FC Volendam, nu stapt hij met zijn nieuwe bedrijf Premium Sports Travel aan boord bij de businessclub van FC Volendam. Het hagelnieuwe bedrijf van Tol organiseert voor de zakelijke markt compleet verzorgde arrangementen naar tal van sportwedstrijden.

Tol is geen onbekende voor de partners van FC Volendam. In tijden van corona zette de Volendammer zich als commercieel manager in voor Het Nieuwe Oranje en boekte met de club mooie commerciële successen. Eerder dit jaar keerde Tol, zoals vooraf afgesproken, terug naar zijn bedrijf Number 1 Voetbalreizen én richtte hij een nieuw onderneming op: Premium Sports Travel (PST). Met die onderneming verbindt Tol zich als businessclublid aan FC Volendam.

‘Expertise inzetten voor zakelijke markt’

“Tijdens mijn periode bij FC Volendam ontstond het idee om bij terugkeer naar mijn eigen bedrijf een nieuwe onderneming te starten, waarmee wij de zakelijke markt kunnen bedienen van sportarrangementen”, vertelt Tol over het ontstaan van PST. “Met de ervaring van Number 1 Voetbalreizen en Voetbalreizen XL hebben we mooie samenwerkingenop gebouwd die ons hielpen bij de opstart. Consumenten kunnen bij ons al jaren terecht voor compleet verzorgde voetbalarrangementen naar wedstrijden in het buitenland. Die expertise bieden we nu aan voor de zakelijke markt, dus voor grotere groepen, bedrijven of netwerken.”

PST verzorgt maatwerk voor elke sportgelegenheid in binnen- en buitenland. Van transport naar de luchthaven tot tickets voor sportevenementen en van luxe diners tot feestavonden. Onlangs verzorgde Tol met PST tijdens het Formule 1-weekend in Zandvoort een onvergetelijke ervaring voor een grote groep ondernemers. “Voor ons de eerste échte uitdaging met ons nieuwe bedrijf. De aanwezigen kunnen terugkijken op een groot succes. Het gaat om maatwerk en dat bieden wij. Het succes van dat weekend gaf ons als bedrijf ook veel energie om door te gaan waar we mee bezig zijn, namelijk het faciliteren van onvergetelijke ervaringen.”

'Meerwaarde businessclub groot'

Tol voorziet een mooie samenwerking met FC Volendam. “Bij FC Volendam heb ik ervaren dat de meerwaarde van een businessclub erg groot kan zijn. Het is dan ook meer dan logisch dat we met PST instappen bij FC Volendam. Maar naast het zakelijke aspect draag ik de club een warm hart toe en hoop ik op veel succes in de Eredivisie.”Laatste nieuws