Presentatie FC Volendam Voetbalkalender 2018

26 oktober 2017

Donderdag 26 oktober vond in de Club van 200 in het Kras Stadion de presentatie plaats van de Volendam Voetbalkalender 2018. Bestuurslid FC Volendam Cor Tol en uitgever Cees van Nijnatten reikten de kalender uit aan de familie van Dick Tol (De Knoest) en aan Jack Tuijp. De pers was in groten getale op de presentatie afgekomen. 

Over de Volendam Voetbalkalender 2018
Uit zijn unieke en zeldzame collectie voetbalplaatjes (sinds 1907!) en voetbalkrantenknipsels koos Cees van Nijnatten voor elke dag van het jaar een prachtig beeld over het voetbal in Volendam. Hij kreeg hierbij uitgebreide hulp van FC Volendam-archivaris Cor Tol. Rob van Vuure schreef er de teksten bij, geholpen door een hele stoet aan bekende Nederlanders die hun herinneringen aan FC Volendam op papier zetten. De scheurkalender haalt mooie herinneringen en vergeten feiten boven, en is een lust voor het oog.

Boordevol foto’s in kleur en zwart-wit, schitterende anekdotes, memorabele doelpunten en wedstrijden en spelers en interessante clubhistorie. De Volendam Voetbalkalender 2018, 644 blz. voor- en achterkant, is vanaf heden te koop in de winkel voor € 14,95.

Aan de Volendam Voetbalkalender hebben o.a. de volgende (voetbal-)coryfeeën meegewerkt: Pier Tol, Willem van Hanegem, Sjaak Swart, Arnold Mühren, Edwin Zoetebier, Jack Mühren, Wim Jonk, Keje Molenaar, Bert van Marwijk, Guus Hiddink, Ron de Rijk, Jan Smit, Frank Kramer, Frank Berghuis, Joost Prinsen, Mona Keizer, Wim Kras, Jeroen Verhoeven, Kees Jansma, Henk Kras, Frans Hoek, Misha Salden, Ben Steur, Fred Grim, Roelof Luinge, Hugo Hovenkamp, André Ooijer en Co Adriaanse.

Foto's (3)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws