Promotiefeest FC Volendam: Alles wat je moet weten

zondag 8 mei 2022

08 mei 2022 /

De selectie en staf van FC Volendam worden zondag 8 mei gehuldigd in Volendam voor hun promotie naar de Eredivisie. De dag begint in de haven van Volendam en eindigt op het veld van het Kras Stadion. Tijdens deze feestelijke dag die gratis toegankelijk is, is er ook ruimte voor optredens van Gerard Joling, Volledam, John West, Flak Zullie, John de Bever en Jan Biggel. Tussendoor zal DJ Nick Buter voor de muziek zorgen. De huldiging in het stadion wordt gepresenteerd door Andy van der Meijde.

Het beginpunt van de huldiging is de haven van Volendam. Hier worden de spelers om omstreeks 15:00 uur per boot van Rederij Volendam Marken Express binnengehaald. Vervolgens wordt er middels “de Heen en Weer 10” koers gezet richting het Kras Stadion. De route zal vanaf de Zeestraat leiden tot aan het Kras Stadion. De verwachting is dat de spelers en staf daar om ongeveer om 16.30 uur in arriveren. Vervolgens start het spektakel op het veld met de optredens en huldigingen. De verwachting is dat het huldigingsfeest ongeveer 22.00 uur is afgerond.

Met dit feest, voor jong en oud, wil FC Volendam de fans, sponsoren en iedereen die FC Volendam een warm hart toedraagt bedanken voor hun support tijdens het seizoen 2021/2022. Daarna gaan we samen op weg naar het avontuur in de Eredivisie.Laatste nieuws