RKAV Volendam en SV Kadoelen winnaars finaledag Albert Heijn Cup 21-22

04 juli 2022

Prachtig voetbalweer, voetballen in het stadion van FC Volendam én heerlijke duels; het zijn de ingrediënten van een geslaagde finaledag van de Albert Heijn Cup 2021-2022. Het meidenteam van SV Kadoelen en de jongens van RKAV Volendam kroonden zich tot winnaar van het toernooi. De dag werd door Albert Heijn aangekleed met ‘Winkelwagen schieten’, een springkussen en verschillende gezonde lekkernijen.

De Albert Heijn Cup is een jaarlijks terugkerend toernooi voor teams onder de elf jaar dat wordt afgewerkt voorafgaand aan thuiswedstrijden van FC Volendam. Daar waar de editie van vorig jaar geen doorgang kon vinden door corona, gooide het virus ook dit seizoen behoorlijk roet in het eten. Het reguliere programma moest tussentijds worden gestaakt en kon niet op tijd worden ingehaald. Om die reden organiseerde FC Volendam één grote finaledag waarbij uit werd gemaakt wie zich tot winnaars mochten kronen. Acht jongens- en acht meidenteams namen het zondagmiddag in het Kras Stadion, onder toeziend oog van veel moeders, vader en andere familieleden, tegen elkaar op.

FC Volendam bedankt alle teams voor hun deelname aan de editie van de Albert Heijn Cup 2021-2022. Bekijk alle foto’s in de fotogallerij op deze pagina.

Top 3 jongens:
1. RKAV Volendam
2. Reigerboys
3. S.V. Enkhuizen

Top 3 meiden:
1. SV Kadoelen
2. FC Abcoude
3. Always Forward

Foto's (19)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws