RKAV Volendam & FC Purmerend winnaar Albert Heijn Cup 2023

25 april 2023

De laatste speelronde van de Albert Heijn Cup 2023 is gespeeld. Meiden en jongens van amateurclubs in de regio van Volendam namen het in de finale voor een derde keer tegen elkaar op in de strijd voor de felbegeerde Cup. De meiden van RKAV Volendam en de jongens van FC Purmerend kroonden zich tot winnaar!

Negen meidenteams en acht jongensteams speelden zondag 23 april 2023 een schitterende finaleronde in en rondom het Kras Stadion. De strak blauwe lucht met bijbehorend zonnetje trok die dag veel publiek en bracht een goede dosis sfeer in de Volendamse vesting. In de zinderende finale wonnen de jongens van FC Purmerend nipt. Twintig seconden voor het eindsignaal scoorde de ploeg de 1 – 0. Sporting Krommenie en VV Assendelft werden tweede en derde. Bij de meiden werd eveneens een finale gespeeld met de eindscore 1 – 0. RKAV Volendam won dit laatste duel. Always Forward en FC Abcoude stonden naast de winnaar op het podium voor de tweede en derde plaats.

Albert Heijn skill parcours

Ook deze dag was Albert Heijn aanwezig met verschillende parcours. Naast het bekende winkelwagenschieten konden de kinderen hun skills vertonen op het voetbaldartbord. De personen met de meeste punten maakten kans op een FC Volendam-shirt of Frook the Fox-knuffel.