Robert Molenaar stopt aan het einde van het seizoen bij FC Volendam

22 maart 2017

Robert Molenaar stopt aan het einde van het huidige seizoen als trainer bij FC Volendam.

Robert was vanaf het seizoen 2015-2016 hoofdtrainer bij FC Volendam. Het was zijn eerste klus in het betaalde voetbal. In het eerste seizoen bereikte Molenaar met FC Volendam de Jupiler Play Offs en in het huidige seizoen ligt het team op koers om hier wederom aan deel te nemen.

Misha Salden: "We zijn Robert Molenaar dankbaar voor zijn periode als hoofdtrainer bij FC Volendam. Samen met zijn stafleden heeft hij hard gewerkt en meegeholpen om de organisatie en manier van werken bij FC Volendam naar een hoger niveau te tillen. De afgelopen twee seizoenen is er met tomeloze inzet gewerkt aan de individuele ontwikkeling van de spelers en het gehele team. We hebben gezamenlijk nog een mooi streven om het seizoen fantastisch af te sluiten."

Robert Molenaar: "We hebben de afgelopen twee seizoenen, samen met de technische staf, de sportieve prestaties verder verbeterd en er is, mede door de offensieve en aantrekkelijke speelstijl, op vele fronten, méér uit het voetbalbedrijf FC Volendam gehaald. Veel (jonge) spelers hebben zich doorontwikkeld en er is op zowel voetbaltechnisch- als tactisch gebied veel progressie geboekt. Ik wil de supporters bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun aan het team en de club voor de kans die ze mij hebben geboden en waarbij ik elke dag met veel plezier met iedereen binnen alle geledingen van de organisatie heb samengewerkt! Dankzij FC Volendam heb ik een leerzame periode mogen ervaren, waarbij ik voor mijzelf heb besloten dat ik toe ben aan een logische vervolgstap in mijn carrière."Laatste nieuws