Ruim 240 kinderen bij Frook’s kerstfeest!

12 december 2019

Op woensdag 11 december werd voor de 15de keer Frook’s Kerstfeest gehouden waar in totaal ruim 240 kinderen van genoten. De Jozef was, net zoals de voorgaande jaren, weer práchtig versierd! Er werd dit jaar één sessie gehouden. Deze vond plaats tussen 13:00 uur en 14:15 uur. De (gehele) selectie en technische staf van FC Volendam was hierbij natuurlijk aanwezig, ook Kerstman Remon was weer bij om het Kerstfeest te presenteren!

Er werd zichtbaar genoten van de gezellige sfeer en de lekkere broodmaaltijd. Tijdens het afruimen van de tafels werden er loten uitgedeeld voor de loterij, er werden prachtige prijzen verloot waaronder FC Volendam ballen, een FC Volendam shirt, FC Volendam mutsen, Frook broodtrommels en als hoofdprijs 3x mascotte zijn bij een wedstrijd van FC Volendam! Voor de loterij was de uitreiking van de kleurwedstrijd, de winnaars krijgen een clinic van de spelers in het stadion van FC Volendam! Er wordt nog contact opgenomen met de winnaars.

Dit jaar konden de kinderen ook hun ‘kerstster’ weer in het zonnetje zetten. Ze konden zeggen wie voor hun belangrijk is en wie ze in het zonnetje wilden zetten en waarmee. Veel kinderen wilden aan hun kerstster een kerststukje geven: dit werd mogelijk gemaakt door Deen in de van Baarstraat, zij sponsorde 35 kerststerren! Ook kregen sommige kinderen kaartjes voor een wedstrijd van FC Volendam, van zwembad de Waterdam, Monkeytown of ze kregen chocolaatjes.

Peppino sloot de gezellige middag af met een goochelshow. Al met al kunnen we terugkijken op een fantastisch evenement dat weer mogelijk is gemaakt door vele vrijwilligers en hulpouders. We willen de Jozef hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de ruimte! Ook willen wij Deen van Baarstraat hartelijk bedanken voor de sponsoring van de kerststerren!

Namens de Kidsclub bedanken we iedereen die heeft meegeholpen aan Frook’s Kerstfeest!

Foto's (21)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws