Ruim 400 kinderen aanwezig op Frook’s Kidskermis!

11 september 2018

Woensdagavond 5 september vond de jaarlijkse Frook’s Kidskermis plaats in de Jozef. Van 18:30 uur tot 19:30 uur ging het dak van de Jozef er af! Bij binnenkomst kregen alle kinderen een hawaii slinger om hun nek en een lichtstaaf in de hand. Ook konden de kinderen zich gratis laten schminken. Het zag er meteen gezellig uit in de zaal. De presentatie lag net zoals de voorgaande jaren in handen van Remon Feld en Johan de Wit verzorgde het licht en geluid.

De BV’tjes mochten de Kidskermis aftrappen, met hun liedje ‘Alles is op’ zorgde ze ervoor dat het vanaf de eerste minuut een gezellig feest werd! Daarna kwamen de Sammies op het podium, ieder jaar staan ze klaar voor alle kinderen om er een gezellig feest van te maken.
De stemming zat er al goed in toen de mannen van Volledam het podium opkwamen. En wat er toen in de zaal gebeurde is onbeschrijfelijk! Volledam zong maar liefst 4 nummers, de kinderen zongen ze allemaal uit volle borst mee, het was een groot feest! Na Volledam kwamen Fraans Faist en Mair van Dut die beide zelf een nummer zongen en 1 lied samen. De Rosa’s volgde, waarna veel kinderen het podium opklommen om samen op te treden. Jack en de Bendt kon natuurlijk niet ontbreken, en zelfs de ijsbeer was mee! Met Jack en de Bendt vermaken de kinderen zich gegarandeerd. Als laatste stond Peppino op het podium. Hij had deze keer drie meiden als ‘orkest’ mee gekomen. Peppino en de kinderen hadden het zo naar hun zin dat hij maar liefst drie nummers zong.

Na het optreden van Peppino was de Kidskermis afgelopen, de kinderen kregen na het verlaten van de zaal allemaal nog een lekkere oliebol!

Het was weer een super begin van de kermis! De Kidsclub van FC Volendam bedankt de Jozef, hoofdsponsor de Rabobank, alle Kermisartiesten en alle vrijwilligers voor de geweldige medewerking om dit evenement tot een succes te maken!

Klik hier voor het fotoalbum!

Laatste nieuws