Runderkamp wint rugsponsorschap tijdens uitje 'Vrienden van FC Volendam'

18 november 2019

Afgelopen weekend stond het eerste uitje van het huidige voetbalseizoen gepland voor 'De Vrienden van FC Volendam'.

De 'Vrienden van FC Volendam' bestaat uit een bijzonder gezelschap van sponsoren, supporters en betrokkenen die jaarlijks een extra bedrag doneren ten bate van de jeugdopleiding. Ter versterking van het groepsgevoel en de onderlinge band gaan deze vrienden tweemaal per jaar met elkaar op reis; één keer binnen Nederland en één keer naar het buitenland. Zo is de groep al neergestreken in Gerlos, Lapland en op Madeira, IJsland en Ibiza.
Vorig jaar werd in Nederland gekozen voor een verblijf in een kasteel nabij Maastricht en dit keer werd een heuse "Glampingtocht" opgezet:

Met 17 campers vertrokken de vrienden vanuit verzamellocatie Stam Campers in Dreumel naar Deventer. Hier werd geparkeerd bij Stadion de Adelaarshorst en in de binnenstad werd het gezelschap opgewacht door twee gidsen die de groep meenamen voor een interessante stadswandeling. Na de nodige informatie over de geweldige oude binnenstad van Deventer werd de innerlijke mens verzorgd in café Recht (uit het Hart) en de tocht vervolgd richting Nijverdal.

De tweede stop was namelijk bij Kartplaza Nijverdal, waar de heren het tegen elkaar opnamen op de kartbaan en de dames hun balgevoel toonden tijdens een potje bowling. René Mooijer (Mooijer Volendam) en Paul van Kempen (Keukenloods) gaven elkaar geen centimeter ruimte en deelden de snelste rondetijd, terwijl het er bij de dames iets minder fanatiek (maar daardoor des te gezelliger!) aan toe ging.

De eindbestemming van de Glampingtour was Evenementenhal Hardenberg. Hier was een indoor camping opgezet, voorzien van stretchtent, podium en uiteraard een geweldig buffet van huiscateraar Runderkamp. Tijdens de gezellige feestavond werd bovendien het lootje getrokken voor shirtsponsorschap tweede seizoenshelft 2019-2020. De firma Runderkamp was dit jaar de gelukkig winnnaar en prijkt vanaf de winterstop op de onderkant van het thuis- en uittenue. Na een (on)rustige nacht in de camper werd genoten van een uitgebreid ontbijt van Niels Runderkamp en vertrok het gezelschap, via Stam Campers, weer huiswaarts. Op naar het volgende onvergetelijke vriendenuitje!

Klinken bovenstaande uitjes u ook als muziek in de oren en wilt u Vriend worden van FC Volendam? Neem dan contact op met Henk Kras Jr. via hkrasjr@kras-recycling.com!

Het bleef nog lang onrustig op de camping...

 

Niels en Sandra Runderkamp staken hun blijdschap niet onder stoelen of banken!

Foto's (2)

Klik op onderstaande afbeeldingLaatste nieuws