Samen een feestje op de tribune

23 september 2019

Het kan je niet zijn ontgaan: de animo voor FC Volendam is enorm gestegen. In ons Kras Stadion is dat ook te zien. Zo zijn er meer seizoenkaarten verkocht dan tijdens het vorige seizoen. Dat betekent dat het drukker en sfeervoller is geworden bij thuiswedstrijden.

Drukte aan het hek
Tegelijk levert de grotere animo ook een beeld op dat niet is toegestaan in voetbalstadions. Aan de rand van het hek rondom het veld is het zeer druk. Dit is met name aan de kant van de Jaap Jonk-Tribune het geval. Hierbij komt de veiligheid in het geding.

Route vrijhouden
Iedere supporter van FC Volendam wordt daarom geacht om tijdens de wedstrijden plaats te nemen in het vak waarvoor hij of zij een kaartje heeft gekocht. De route langs het hek moet te allen tijde vrij blijven. Dit zijn niet alleen regels die FC Volendam hanteert. Dit zijn ook richtlijnen die de eigenaar van het stadion, gemeente Edam-Volendam en de KNVB opleggen.

Samen een feestje op de tribune
Het is daarom verplicht om vanaf de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur op vrijdag 27 september a.s. de wedstrijden weer vanaf de tribunes te bekijken. Hiermee worden, als dat niet gebeurt, flinke boetes die FC Volendam worden opgelegd voorkomen. Het is dus in het belang van iedereen die FC Volendam een warm hart toedraagt dat dit gebeurt. Laten we er samen voor zorgen dat het net als tijdens de eerste drie wedstrijden ieder duel een feestje wordt op de tribunes.

Wij rekenen op je medewerking! Come on FC!

Bestuur FC Volendam



Laatste nieuws