Samenwerking Robey en FC Volendam officieel beklonken

24 februari 2021

Eerder verklaarden FC Volendam en Robey Sportswear elkaar op Valentijnsdag mondeling de liefde al, maar het partnerschap is afgelopen week officieel gemaakt. Namens Robey zette Ferenc van der Vlies (op de foto hieronder tweede van links) en Dennis van den Akker (tweede van rechts) hun handtekening onder de driejarige overeenkomst.

De serenade van Robey aan FC Volendam op de dag van de liefde is niet onopgemerkt gebleven in de sportwereld. "Ik ben overspoeld met positieve reacties", vertelt Van der Vlies. "De video werd zeer positief ontvangen, bijvoorbeeld door Willem II, dat ook met Robey speelt. Iedereen vindt FC Volendam bij ons passen. Oer-Hollands, puur. Dat bevestigt onze gedachtengang over de samenwerking met FC Volendam. We kunnen niet wachten om vanaf komend seizoen aan de slag te gaan."

'Shirt gaat verrassen'

Ook in Volendam en omstreken kon de video rekenen op veel positiviteit. "Ik heb veel mensen gesproken die benieuwd zijn naar de shirts voor het komende seizoen", vertelt Mike Tol, commercieel manager van FC Volendam. "We kunnen verzekeren dat we de fans van FC Volendam gaan verrassen. We zijn zeer blij met Robey als nieuwe kledingpartner voor het komende seizoen."Laatste nieuws