Seizoenkaarthouders en sponsoren welkom bij komende thuiswedstrijden

03 februari 2022

We zijn blij dat we na lange tijd zonder aanwezigheid van publiek weer een gedeelte van de supporters kunnen toelaten. Het Kras Stadion mag bij de thuiswedstrijden tegen Jong FC Utrecht (vrijdag 4 februari), Jong AZ (vrijdag 11 februari) en Helmond Sport (vrijdag 25 februari) voor 1/3 gevuld worden. Dat betekent dat seizoenkaarthouders en zakelijke partners van FC Volendam toegang krijgen tot de wedstrijden. Uiteraard zijn bovengenoemde uitgangspunten onder voorbehoud van de actualiteiten en de richtlijnen van het RIVM en de KNVB.

Geldige toegangskaart

Seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart naar de wedstrijd. Je kunt plaats nemen op de tribune waar jouw seizoenkaart recht op geeft. Omdat er onderling anderhalve meter afstand gehouden moet worden, verzoekt de club iedereen plaats te nemen op een stoel met een groene sticker. Zakelijke relaties dienen zich aan te melden via de Bundeling app en hun businessclubcard mee te nemen.

Anderhalve meter en mondkapje

De regels van het kabinet schrijven voor dat iedereen op anderhalve meter afstand plaats dient te nemen. Neem daarom plaats op een stoel met een groene sticker. Voor personen uit één huishouden én kinderen tot en met twaalf jaar gaat deze regel niet op. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht in zowel binnen als buitenruimtes, met uitzondering van het moment dat je op de tribune plaats neemt op een stoel.

CoronaCheck app

Voor dit duel worden de maatregelen van de Rijksoverheid gevolgd. Daarom hebben personen vanaf 13 jaar naast een wedstrijdkaart ook een negatieve testuitslag, herstel- of vaccinatiebewijs nodig. Dit bewijs dien je middels de gratis CoronaCheck app bij toegang te tonen. Ben je nog niet volledig gevaccineerd of heb je nog geen vaccinatiebewijs? Dan dien je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een eenmalige gratis sneltest te doen via testenvoortoegang.nl. Let op: dit verloopt niet via FC Volendam. Zorg dus voor een werkende QR Code en een legitimatiebewijs.

Geen losse kaartverkoop

Het is vanwege de capaciteitsbeperking voor deze wedstrijd dus helaas niet mogelijk om losse kaarten aan te schaffen. Dit geldt voor zowel publieke als zakelijke kaarten. Ook het aanschaffen van een nieuwe seizoenkaart is op dit moment niet mogelijk. Zodra hier vanuit het kabinet ruimte voor wordt gegeven komt FC Volendam met eventuele gepaste ticketingacties.

Dank aan fanatieke supportersgroep

Het feit dat wij alle seizoenkaarten en zakelijke partners mogen ontvangen, is mede mogelijk door medewerking van de Hekside. De fanatieke supportersgroep is bereid gevonden om voor de komende wedstrijden hun plaats op de Jaap Jonk Tribune te verruilen voor de Pé Mühren Tribune. Zo spreiden we de bezettingsgraad in het Kras Stadion zo optimaal mogelijk. Op de Pé Mühren Tribune is tussen 19.00 en 20.00 uur een extra tappunt voor dranken geopend.

Overige bezoekersinformatie

- Het stadion is vanaf één uur voor aanvang open. Vanwege de toegangscontrole voor het coronatoegangsbewijs moet rekening gehouden worden met langere wachttijden. Kom daarom op tijd naar het stadion.
- Vergeet niet je seizoenkaart.
- Personen vanaf 13 jaar hebben een coronatoegangsbewijs nodig.
- Neem een geldig legitimatiebewijs mee.
- Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.
- De verkooppunten zijn geopend voor eten en drank.
- Houd je aan de huisregels, met een nadrukkelijk verzoek om géén vuurwerk af te steken. Dit heeft de club al meerdere boetes opgeleverd.

Petitie

1/3 stadionbezetting, dat vinden we als betaald voetbal niet genoeg. Een vol Kras Stadion, dat is wat we willen! Met alle voetbalfans roepen we het kabinet op om de stadions volledig te openen. Teken de petitie. #StadionsVol



Laatste nieuws