Selectie bezoekt Kras Recycling

10 november 2017

In een week waarin geen competitie- of bekerwedstrijden staan gepland traint de selectie van Misha Salden onverminderd hard door.
Daarnaast is in het kader van teambuilding, maatschappelijke verbreding en inzicht in de dagelijkse bedrijfsvoering van de grootste sponsoren een bezoek gebracht aan Kras Recycling.

Dit bedrijf is al jaren één van de belangrijkste partners van de club en staat bekend om de verwerking van enorme hoeveelheden afval tot product, met als doel dit een tweede leven te bieden.
Niet voor niets luidt de slogan van Kras Recycling: "from waste to worth".

Na een videopresentatie in één van de vergaderzalen ging de selectie in drie groepen van 10-15 man de werkvloer op om zelf te aanschouwen waar het personeel van Kras Recycling zich mee bezighoudt.
Vragen van geïnteresseerden werden afgevuurd op tourguide, oud-directeur van Kras Recycling en voorzitter van FC Volendam Henk Kras.

Al met al een geslaagde activiteit om de spelersgroep ook buiten het stadion bij de club te betrekken en inzicht te geven in het bedrijfsleven dat de dragende kracht is achter onze FC Volendam.

 

Foto's (3)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws