Slaap jij op 31 augustus op de middenstip van het Kras Stadion?

24 juli 2018

Rabobank Waterland en Omstreken organiseert in samenwerking met FC Volendam het unieke evenement ‘Slapen op de Middenstip’. Slaap jij 31 augustus middenin het Kras Stadion van FC Volendam?
 

Slaap jij straks op de middenstip?

Deze zomer hebben we een extra ‘Slapen op de Middenstip’, die gepland staat op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september. Wil jij samen met een vriendje of vriendinnetje en een van je ouders/verzorgers meelopen als player escorte, de wedstrijd FC Volendam – Jong AZ bekijken, slapen in een tent op de middenstip, ontbijten in een luxe skybox, een training krijgen van de spelers en trainers van FC Volendam, kortom: twee droomdagen beleven? Meld je aan en wie weet word je ingeloot!


De actie

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en heb je een rekening bij Rabobank Waterland en Omstreken? Stuur dan snel je gegevens (naam, leeftijd, adres en telefoonnummer) naar [email protected]. Je kunt je aanmelden tot en met 5 augustus. Op 9 augustus trekken twee spelers van FC Volendam de namen van 12 winnaars uit de pot. Benieuwd of jij hier tussen zit? Kijk dan op 9 augustus op http://kidsclubfcvolendam.nl/.

Geen Rabo-rekening?
Heb je nog geen rekening bij de Rabobank? Vraag dan direct een rekening aan op www.rabobank.nl. Je kunt dan alsnog meedoen met de actie. Wil je meer informatie over deze wedstrijd? Neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie van Rabobank Waterland en Omstreken via (0299) 410 313 of [email protected].

Samen sporten toegankelijk maken

Rabobank Waterland en FC Volendam staan midden in de samenleving. Beide partijen stimuleren sporten en bewegen en maken dat toegankelijk voor iedereen. De jeugd heeft onze bijzondere aandacht: want hoe jonger je start met bewegen, hoe meer voordeel je daarvan kan pakken.

Foto's (2)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws