Speel met FC Volendam-fans mee met de gratis WK Poule!

14 november 2022

Het gevecht van ‘Het Nieuwe Oranje’ om handhaving in de Eredivisie komt een aantal weken stil te liggen. De Oranjeleeuwen van Louis van Gaal gaan namelijk strijden om de WK-titel in Qatar. Maar als FC Volendam-supporter hoef je niet van voetbal af te kicken, want samen met medesupporters kun je meedoen aan de gratis WK Poule van Scorito! Je maakt kans op mooie FC Volendam-prijzen en dingt mee met de prijzenpot van in totaal € 100.000,-.

Denk jij dat Nederland wereldkampioen wordt? Of gaat toch Duitsland of Argentinië er met de beker vandoor? Supporters, businessclubleden, personeel en spelers kunnen meedoen aan de ‘FC Volendam WK Poule’. In samenwerking met hoofdsponsor BetCity kun jij strijden om de titel ‘Meestervoorspeller van FC Volendam’. En je kunt mooie prijzen winnen!

Doe gratis mee!

Via de website van Scorito kun je gratis meedoen aan deze poule. Behoor jij tot de meestervoorspellers van FC Volendam? Dan kun je rekenen op mooie FC Volendam-prijzen, zoals een VIP-arrangement bij een wedstrijden en verschillende wedstrijdshirts. Daarnaast doe je automatisch mee met de landelijke poule van BetCity, inclusief een prijzenpot van in totaal € 100.000,-. Reden genoeg dus om je oranjekennis in te zetten en je te kronen tot dé voetbalkenner van FC Volendam.

Prijzenpot FC Volendam

1e prijs | Arrangement Daiwa House voor vier personen bij een thuiswedstrijd van FC Volendam, inclusief diner, drank & toegangstickets op de Henk Kras Tribune.
2e prijs | Gesigneerd thuisshirt FC Volendam
3e t/m 7e prijs | Gesigneerd uitshirt FC Volendam
8e prijs | Gesigneerde Eredivisie wedstrijdbal
9e prijs | Set trainingskleding
10e prijs | FC Volendam fanpakket

Meedoen aan de FC Volendam WK Poule kan vanaf achttien jaar. Bovengenoemde prijzen kun je alleen winnen vanaf 24 jaar. De inschrijving loopt tot en 20 november 16:59 uur. Alle actievoorwaarden vind je op de website van Scorito.Laatste nieuws