Sponsoren, spelers en directie bijeen voor geslaagd spelerssponsordiner

27 mei 2022

In de Runderkamp Lounge van het Kras Stadion vond vorige week vrijdag het spelerssponsordiner plaats. Sponsoren kregen op deze avond de gelegenheid om even bij te praten met iedereen die zich continu inspant voor FC Volendam en daarnaast te dineren met de spelers die zij het afgelopen seizoen hebben gesponsord.

Ruim dertig sponsoren waren aanwezig om het seizoen feestelijk af te sluiten. Spelerssponsoren zijn voor FC Volendam erg belangrijk. Na een welkomstwoord van zakelijk directeur Richard de Weijze ontvingen alle spelerssponsoren een gesigneerd shirt van hun eigen speler.

Nadat alle sponsoren hebben kunnen genieten van een heerlijke maaltijd nam teammanager Hans Bakker het woord. Er werd teruggeblikt op het tijdperk-Jonk en er was ook ruimte om gepast afscheid van vertrekkende spelers te nemen. Spelers die in de afgelopen jaren enorm veel voor FC Volendam hebben betekend.

De avond werd afgesloten met sponsoren die met hun spelers op de foto gingen. FC Volendam wil alle spelerssponsoren bedanken voor hun steun gedurende het seizoen en we kijken ernaar uit alle spelerssponsoren volgend jaar in de Eredivisie te verwelkomen.Laatste nieuws