Sponsoren, spelers en staf bijeen voor zeer geslaagde sponsorbarbecue

25 augustus 2022

De sponsoren, spelers en staf van FC Volendam kwamen woensdag bijeen voor een zeer geslaagde sponsorbarbecue. Ruim honderd personen waren aanwezig om het businessseizoen feestelijk af te trappen. Sponsoren kregen de gelegenheid om de spelers van FC Volendam te ontmoeten en even bij te praten over het aankomende seizoen. Uiteraard was er ook ruimte om even bij te praten over de actualiteit in het bedrijfsleven.

Het evenement werd op luchtige wijze afgetrapt door voorzitter Jan Smit. De sponsoren werden bedankt voor hun onverminderde steun, zowel in het heden als verleden. De ambities voor zowel de korte- als lange termijn werden uitgestippeld en er was ook ruimte voor een dolletje. 

Na de aftrap van Jan Smit was het tijd voor de spelerspresentatie. Per linie werden de spelers voor het aankomende seizoen gepresenteerd. Bij de presentatie werden de spelers op ongebruikelijke wijze geïnterviewd. Het aanstaand vaderschap van Damon Mirani en de onverbrekelijke vriendschap tussen Robert Mühren en Henk Veerman kwamen allemaal aan bod. Ook werd kersvers aanwinst Carel Eiting stevig ondervraagd om zijn bijnaam als ‘professor’ te bevestigen. 

'Sponsoren cruciaal voor FC Volendam'

Nadat de spelers waren gepresenteerd was het woord voor de technische staf van FC Volendam. Hoofdtrainer Wim Jonk bedankte de sponsoren voor hun steun en benadrukte dat hun aanwezigheid cruciaal is en was om FC Volendam naar een hoger niveau te tillen. Ook werd toegelicht wat de trainer ziet als ‘verrassen’ in de Eredivisie: handhaven met goed en verzorgd voetbal.

Na de introductie was het tijd om het buffet te openen. FC Hospitality had voor alle aanwezige gasten een heerlijke barbecue georganiseerd waar de gasten smaakvol van konden genieten. De gasten waren zeer te spreken over het buffet en konden onder het genot van een heerlijk hapje eten even bijpraten met de spelers van FC Volendam en andere zakelijke partners.

De avond werd afgesloten met muziek van de DJ, heerlijk eten, een borrel voor de sponsoren en uiteraard veel gezelligheid. Alle sponsoren en spelers kijken hoopvol en vol vertrouwen het seizoen tegemoet. 

Ben jij ook geïnteresseerd in toekomstige sponsorevenementen? Neem contact op met [email protected] en zorg dat je via de Bundeling app jezelf in kan schrijven voor sponsorevenementen. Op donderdag 22 september wordt de dag sportief afgetrapt met een padelevent.

Bedrijfsfeest, bruiloft of ander feest?

Wil jij ook een heerlijke barbecue voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of andere festiviteit? Aarzel dan niet om contact op te nemen met FC Hospitality om te kijken wat mogelijk is. Dit kan via [email protected].



Laatste nieuws