StadMedia en FC Volendam herstarten samenwerking met ingang seizoen 2020-2021

14 april 2020

In deze door Corona beheerste tijd werkt FC Volendam achter de schermen hard door aan het bewerkstelligen van haar ambitieuze doelstellingen voor de nabije toekomst. Daarom is het fijn dat een hernieuwde sponsor- en samenwerkingsovereenkomst kan worden gedeeld die ingaat vanaf het aankomende seizoen.

Het StadMedia van Bart de Boer heeft een gegarandeerd aantal minuten OFF TV LED-boarding als sponsoring afgenomen bij FC Volendam. Tevens is zichtbaarheid op de LED-videowalls (scoreborden) afgenomen en onderdeel van het pakket. OFF TV LED-boarding betreft de advertentieminuten voorafgaand aan de wedstrijd, in de rust en na het laatste fluitsignaal. StadMedia is gespecialiseerd in de acquisitie van adverteerders en heeft het recht om de ingekochte minuten door te verkopen aan derden.

FC Volendam dankt Bart voor het gestelde vertrouwen en weet zeker dat de OFF TV digitale zichtbaarheid bij StadMedia in goede handen is. Is uw bedrijf geïnteresseerd in geweldige zichtbaarheid langs het speelveld van het Kras Stadion, neem dan contact op met Bart de Boer via 0652076633 of kijk voor meer informatie op stadmedia.nl.Laatste nieuws