Stem op de Derbystar bal voor het seizoen 2022/2023

23 november 2021

Voor het seizoen 2022/2023 lanceert de Keuken Kampioen Divisie in samenwerking met Derbystar een nieuwe campagne #MijnBal. Hiermee willen zij de volgers van de Keuken Kampioen de kans geven om de nieuwe wedstrijdbal te bepalen.

Voor deze unieke campagne zijn er drie verschillende wedstrijdballen ontwikkeld:

  1. Derbystar ‘Force’ (links afgebeeld):

De naam zegt het al: deze bal staat voor kracht. Dit houdt het zorgen voor verbindingen tussen de clubs, spelers en maatschappelijke kracht van de regionale helden in.

  1. Derbystar ‘Energy’ (middelste bal in de afbeelding):

Deze bal staat voor intensiteit en ijver. De energie en werklust die een Keuken Kampioen Divisie-voetballer vergt en naar het hoogste niveau wilt krijgen.

  1. Derbystar ‘Elan’ (rechts afgebeeld):

Dit is een bal die staat voor passie, aanvalsgeest en ambitie. Het gaat hier om de gemeenschappelijke kwaliteiten van de voetballers in de Keuken Kampioen Divisie. Met hart en ziel streven voor het beste resultaat.

Via www.keukenkampioendivisie.nl/mijnbal kan je stemmen op je favoriete design. De bal met de meeste stemmen wordt vrijdag 26 november in het programma ‘Voetbal op Vrijdag’ op ESPN bekendgemaakt. De bal met de meeste stemmen wordt de officiële wedstrijdbal voor het Keuken Kampioen Divisie-seizoen 2022/2023.Laatste nieuws