Succesvolle Businessclub Golfdag op Golfbaan Waterland

03 oktober 2019

Op woensdag 25 september jl. vond op de gastvrije Golfbaan Waterland – Amsterdam de eerste (netwerk) activiteit van de Businessclub “Het Andere Oranje” plaats. In teamverband werd er over 18 holes gestreden om de felbegeerde FC Volendam bokaal. Hoewel de weersvoorspelling voor deze dag er niet goed uitzag, bleef het tot na de wedstrijd droog en werd de uitspraak van Frans Appel weer bewaarheid: thuisblijvers hebben altijd ongelijk. Gelukkig waren alle wedstrijdspelers present op deze dag en kon het eerste team precies om 12:00 uur afslaan.

Na ruim vier uur kwam het eerste team weer binnen. Onderweg werden de wedstrijdspelers goed verzorgd met een lunchpakket, een hapje en een drankje. Nadat alle teams binnen waren kon de uitslag worden opgemaakt.

De neary werd gewonnen door Bert de Boer. De longest drive dames werd gewonnen door Margriet Kras en bij de heren was dat Dirk Loos. De FC Volendam bokaal werd gewonnen door het team van Ron Laan, Johan Keizer, Camiel Honselaar en Wim Jonk met 58 punten. 2de werd Bert de Boer met zijn teamleden Thierry Blankendaal, Jos Bouwhuis en Willem Kluft 2de met 56 punten. Als 3de eindigde het team van Rob Bootsman, Margriet Kras, René Giling en Nico Klouwer met 52 punten.   

Het winnende team met van links naar rechts: Wim Jonk, Camiel Honselaar, Johan Keizer en Ron Laan

Genietend van een heerlijk diner, verzorgd door de witte brigade van Golfbaan Waterland – Amsterdam, werden de ervaringen van die dag gedeeld en zijn er her en der afspraken gemaakt om verder met elkaar in gesprek te gaan. Al met al kunnen we als businessclubbestuur terugkijken op zeer geslaagde dag.  

 Foto

Klik op onderstaande afbeeldingLaatste nieuws