Informatieavond speciaal voor supporters in de Jozef

28 juni 2019

vrijdag 28 juni 2019, 19:00 uur

Benieuwd naar de plannen van FC Volendam?

Dat komt goed uit! Want vrijdagavond 28 juni organiseert FC Volendam in samenwerking met de Jozef een supportersavond. Op deze avond zal de technische staf op een open en transparante manier de plannen gaan delen met de supporters van FC Volendam. Uiteraard ben je als ZZP-er ook van harte welkom. Samen met de Jozef wordt er ook speciaal voor de supporters een actie op touw gezet.

Wil je weten wat die actie voor jou inhoudt? En ben jij ook benieuwd naar de plannen van FC Volendam? Dan zien we jou vrijdag 28 juni vanaf 19:00 uur in de Jozef! Neem je vrienden, vriendinnen of familie gerust mee! De toegang is uiteraard gratis!

Bestuur FC Volendam & Wim Jonk, Sipke Hulshoff, Jasper van Leeuwen


Artikel Nivo

,,Mensen hunkeren naar de nieuwe start”, zegt Johan Bond (boetie). ,,Maar diezelfde supporters zijn ook nieuwsgierig naar de nieuwe plannen en willen worden geïnformeerd”, vult de nieuwe FC-voorzitter Piet Kemper aan. Bond nam daarom het initiatief om de supporters uit te nodigen in De Jozef, vrijdagavond vanaf 19.00 uur, alwaar onder meer de nieuwe trainer Wim Jonk de plannen ontvouwt.

Klik hier voor het volledige artikel.Laatste nieuws