Technoberg IT Services wil weer juichen na een doelpunt: ‘Club heeft ons nodig’

23 juli 2021

In de rubriek Wij Blijven Oranje spreken we met bedrijven die FC Volendam ook volgend seizoen trouw blijven als sponsor. Ook Technoberg IT Services uit Purmerend behoudt zijn connectie met Het Nieuwe Oranje.

Want, zo stelt directrice Jacqueline van den Berg: “Als je er eenmaal in zit, moet je er blijven. Dat heeft de club ook nodig.” Technoberg levert ICT-oplossingen zoals onder andere Cloud en VoIP. Tevens is het bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van internet of softwareapplicaties. Technoberg levert diensten aan tal van grote organisaties, waaronder het MKB, de overheid en diverse multinationals. In het verleden was Technoberg ook verantwoordelijk voor de ICT bij FC Volendam.

Stadionlichten

“We zijn al heel lang aan de club verbonden”, vertelt Van den Berg. “Vanaf ons kantoor kunnen we bijna de lichten van het stadion zien. We kunnen er dus min of meer niet omheen. Een van onze medewerkers ging als kleine jongen al naar de thuiswedstrijden van de club.” Op meerdere manieren heeft Technoberg in de afgelopen jaren aan sponsoruiting gedaan, waaronder door te adverteren op de ledboarding. Komend seizoen heeft het bedrijf twee businessseats op de hoofdtribune.

Net als veel andere sponsoren, maar ook supporters van de club, kan Van den Berg niet wachten om weer naar een thuiswedstrijd van FC Volendam te gaan. “Het is er altijd heel gezellig en gemoedelijk. Die beleving is waar je het voor doet. Het juichen na een doelpunt, dat heb ik echt gemist.”

'Stadion perfecte locatie'

“We hebben veel klanten in Volendam”, vervolgt Van den Berg. “Het is dan juist leuk om deze mensen in een andere setting te ontmoeten. Daar is het stadion natuurlijk een perfecte locatie. Het geeft ons naast de mogelijkheid tot zakelijk contact bovenal ook heel veel plezier. Maar het gaat vaker over voetbal dan over het werk, dat is juist goed.”

Het afgelopen seizoen moest Van den Berg de wedstrijden van FC Volendam vooral volgen via televisie en internet. “En dat is toch moeilijker gebleken dan ik vooraf had gedacht. Je moet ook er ook echt voor gaan zitten. Dus we kunnen niet wachten om weer naar het stadion te gaan.”Laatste nieuws