Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry verlengt en staat voor drie seizoenen op de broek

09 juni 2024

Jarenlang trouw sponsor Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry heeft zijn overeenkomst met FC Volendam verlengd én uitgebreid. Niet alleen is de tegelexpert Premium Partner en Orange Captain, het bedrijf is ook de komende drie seizoenen te zien op de broek van het tenue van FC Volendam.

Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry begeleidt al meer dan dertig jaar elk tegelproject van eerste contact tot laatste kitvoeg. Naast deskundig advies van echte tegelspecialisten leveren, plakken en zetten we tegels. Maar ook alle aanverwante afbouwwerkzaamheden die daarmee samenhangen houden we liefst in eigen hand om de beste kwaliteit te waarborgen. Want het gaat u en ons in eerste instantie om een fraai, functioneel en foutloos eindresultaat.

“Het is op zijn zachts gezegd onrustig geweest bij FC Volendam, maar weglopen bij de mooiste en leukste voetbalclub is de makkelijke weg. Wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd moet blijven”, laat directeur Ed Zwarthoed (Kirry) zijn oranjehart spreken. “Het mooie van onze gemeenschap is dat als het er echt op aankomt, er grote krachten loskomen. En vechten we eensgezind, om nog sterker voor de dag te komen. Die kracht maakt me ontzettend trots op ons verhaal. Wij Gaan Heen!”

Tekst & foto's: FC VolendamLaatste nieuws