Ticketverkoop FC Dordrecht-thuis van start; alle fan-informatie op een rijtje

25 oktober 2021

Op vrijdag 29 oktober gaat FC Volendam thuis het duel aan met FC Dordrecht. Naast toegang voor seizoenkaarthouders is het mogelijk om online losse tickets te kopen voor deze wedstrijd. Bestel hier je tickets en lees hieronder alles wat je moet weten over jouw bezoek aan het stadion.

Seizoenkaarten en ticketverkoop

Alle fans met een seizoenkaart zijn uiteraard welkom en kunnen plaatsnemen op hun eigen stoel. Daarnaast is het mogelijk om online losse tickets te kopen. Voor deze twee wedstrijden geldt een 1-op-4 regeling; per persoon kun je dus vier tickets aanschaffen. Klik hier om je ticket online te bestellen. Een seizoenkaart aanschaffen kan natuurlijk ook nog steeds!

Bezoekersinformatie

- Het stadion is vanaf anderhalf uur voor aanvang open. Vanwege de toegangscontrole voor het coronatoegangsbewijs moet rekening gehouden worden met langere wachttijden. Kom daarom op tijd naar het stadion.
- Vergeet niet je seizoenkaart of losse ticket.
- Personen vanaf 13 jaar hebben een coronatoegangsbewijs nodig. Onderaan deze pagina vind je hierover alle informatie.
- Neem een geldig legitimatiebewijs mee.
- Op de tribunes vervalt de anderhalve meterregel.
- Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.

CoronaCheck app

Voor dit duel worden de maatregelen van de Rijksoverheid gevolgd. Daarom hebben personen vanaf 13 jaar naast een wedstrijdkaart ook een negatieve testuitslag, herstel- of vaccinatiebewijs nodig. Dit bewijs dien je middels de gratis CoronaCheck app bij toegang te tonen. Ben je nog niet volledig gevaccineerd of heb je nog geen vaccinatiebewijs? Dan dien je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een eenmalige gratis sneltest te doen via testenvoortoegang.nl. Let op: dit verloopt niet via FC Volendam.

Zorg dus voor een werkende QR Code. Die krijg je:
- 14 dagen na je laatste vaccinatie;
- of via een herstelbewijs, waarmee je aantoont dat je corona hebt doorstaan. Hiervoor dien je positief te zijn getest door de GGD. Ook dient je positieve coronatest ouder dan 11 dagen te zijn en niet langer geleden dan 180 dagen;
- of bij een negatieve test via Testen Voor Toegang. Deze is 24 uur geldig.Laatste nieuws