TopSport Gala Whiskyreis naar Schotland groot succes

18 oktober 2019

Van donderdag 10 t/m zaterdag 12 oktober bezocht een gezelschap relaties en sponsoren van FC Volendam en HV/KRAS Volendam de Coleburn Distillery in Schotland. Aanleiding hiervoor was de geweldige kavels die tijdens het TopSport Gala van 15 december 2018 zijn aangeboden door Scotch Whisky International. Twee vaten Single Malt Schotse whisky zijn die avond middels twee keer tien kavels onder de hamer gegaan.

Naast een aandeel in een vat whisky, bestond de kavel uit een driedaagse reis naar de distilleerderij in Schotland. Afgelopen weekend was het zover en werden vijftien van de twintig participanten door organisatoren Esther, Nathalie en Jan-Willem van Scotch Whisky International meegenomen naar Elgin, Schotland.

Gedurende drie dagen en twee nachten heeft het de whisky-liefhebbers aan niets ontbroken. Zo verbleef men op een geweldig landgoed van maar liefst 2100 hectare, midden in de Schotse natuur, was een groot landhuis gereserveerd en was een programma samengesteld dat een exclusief kijkje gaf in de traditionele Schotse whisky-industrie. Naast een whiskyproeverij hebben de deelnemers gewandeld door de bossen, kleiduif geschoten en uiteraard een kijkje genomen in de oudste distilleerderij die Schotland rijk is.

Wij danken Schotch Whisky International voor de geweldige organisatie van deze onvergetelijke reis en raden allen aanwezigen op het aankomende TopSport Gala aan om een bod op de nieuwe whisky-kavel serieus te overwegen. Naast een investering met een mooi verwacht rendement, biedt het namelijk een onvergetelijke ervaring!

Foto's (13)

Klik op onderstaande afbeeldingLaatste nieuws