Uitslagen oefenwedstrijden 10/8

10 augustus 2010

Dinsdag is ook de F1 met de voorbereiding begonnen en spelen volgende week woensdag hun eerste oefenwedstrijd. In de agenda op deze site vind u het gehele oefenprogramma van alle jeugdelftallen en elke dag de uitslagen van deze wedstrijden.
De C1 speelde dinsdag zijn eerste oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag C1. Het werd een 1-0 overwinning. De foto's van fotograaf Rob Lezer staan hieronder.

Jong Volendam nam het op tegen de kerverse debutant in de topklasse; Zwaluwen '30 en won in de slotfase van het duel met 1-3. De ploeg uit Hoorn kwam in de 10e minuut op voorsprong door een doelpunt van Nico Keijzer. Jong Volendam had voldoende kansen maar de goed keepende Stephan Veenboer voorkwam de doelpunten. Pas diep in de 2e helft (83e min.) was het selectie speler Deen van Embricqs die de gelijkmaker scoorde uit een voorzet van Dominique van Dijk. Pas in blessuretijd wist van de Dijk de 1-3 eindstand op het scoreboard te zetten met twee schitterende doelpunten.