Update: uitkaarten zondag op te halen bij ticketloket voor het Kras Stadion

09 augustus 2022

FC Volendam heeft haar eerste uitwedstrijd achter de rug, maar het is slechts een begin van onze fantastische reis door de stadions van de Eredivisie. Inmiddels zijn alle verzoeken verwerkt en kunnen supporters hun uitkaart ophalen. Dit kan aanstaande zondag 14 augustus bij het ticketloket voor de hoofdingang van het Kras Stadion, voor de thuiswedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen. Lees hier hoe jij als supporter FC Volendam achterna kan reizen met jouw eigen uitkaart.

Het loket bevindt zich voor de poort van de hoofdingang, ter hoogte van de Fanshop van FC Volendam. Het loket is buiten de poorten van het Kras Stadion gepositioneerd, een kaartje voor de wedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen is dus niet vereist om jouw uitkaart op te halen. Het loket is tot een kwartier na aftrap geopend. 

De uitkaarten worden binnen maximaal vijf werkdagen verwerkt. Dit betekent dat aanstaande zondag de uitkaarten die tot en met 8 augustus zijn aangevraagd zijn op te halen aan het loket hoofdingang. Voor iedereen die na 8 augustus zijn uitkaart hebben aangevraagd wordt nog een ander moment ingepland. Dit wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Het is ook mogelijk voor supporters om uitkaarten van andere supporters op te halen. Het is wel belangrijk om te vermelden dat dit volledig op eigen risico is. Het is voor supporters verplicht hun uitkaart op zak te hebben wanneer zij een uitwedstrijd van FC Volendam bezoeken. Wanneer de uitkaart onjuiste gegevens bevat, kwijt is geraakt of beschadigd is dient er contact opgenomen te worden met FC Volendam.



Laatste nieuws