FC Volendam zoekt chauffeurs voor Voetbal Volendam

24 juni 2024

Bijna driehonderd vrijwilligers dragen bij aan het gezellige, toegankelijke en tegelijk professionele karakter van FC Volendam. Zij helpen de club op allerlei gebieden. Wil jij ook deel uit maken van een hecht team, waarin je nieuwe vaardigheden leert en ervaring op doet? Sluit je dan aan! Wij kunnen versterking gebruiken als chauffeur voor jeugdbusjes van Voetbal Volendam.

FC Volendam zoekt voor de ochtend, middag en avond vrijwilligers die jeugdspelers willen vervoeren van huis naar de club en van de club naar huis. Het gaat om routes in de ochtend, middag en avond.

De wens van FC Volendam om ook in de ochtenden te rijden, komt voort uit de samenwerking die FC Volendam is aangegaan met het Don Bosco College (Volendam) en SG de Triade (Edam). Door middel van deze samenwerking krijgen alle jeugdspelers van FC Volendam komend seizoen de mogelijkheid om hun schoolopleiding op het Don Bosco College of SG de Triade te volgen, zodat er een betere dagafstemming voor deze spelers kan plaatsvinden en zij meer uren kunnen voetballen. Omdat spelers uit verschillende regio’s komen, moeten deze spelers ’s ochtends worden vervoerd van huis naar school.

Voor de ochtenden gaat het om de volgende momenten:
- maandag t/m vrijdagochtend/ Vertrek is rond 6.30 uur vanaf het stadion. Terugkomst bij het stadion is rond 8.15 uur.

Naast vrijwilligers voor de ochtenden zijn er ook nog enkele vrijwilligers nodig om in de middag en avond te rijden. Dit gaat om de jeugdspelers die niet in Volendam op school zitten (maar wel vervoer naar de club nodig hebben) en om spelers die van de club weer terug naar huis moeten worden gebracht.

Voor de middag en/of avond gaat het om de volgende momenten:
- maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag

ca. 12.30 uur vertrek vanaf het stadion tot ca. 14:30 uur weer terug (1e groep ophalen)
ca. 14:30 uur vertrek vanaf het stadion tot ca. 16:00 uur weer terug (2e groep ophalen)
ca. 17:00 uur vertrek vanaf het stadion tot ca. 18:30 uur weer terug (1e groep terugbrengen)
ca. 18:45 uur vertrek vanaf het stadion tot ca. 20:15 uur weer terug (2e groep terugbrengen)

Interesse

Neem contact op via [email protected] of 0299-809900 en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.



Laatste nieuws