Vacature: Stagiair Communicatie, Content & Media gezocht

24 mei 2022

FC Volendam is gepromoveerd naar de Eredivisie en is op zoek naar een stagiair die ons avontuur in de Eredivisie van dichtbij mee wil maken. Op het gebied van communicatie maakt de club grote stappen. Zo behoort FC Volendam al enkele jaren tot de clubs die procentueel het hardste groeit op social media. Denk jij als aanstormend talent de club te kunnen versterken en heb je er altijd van gedroomd om stage te lopen bij een Eredivisieclub? Grijp dan nu je kans en solliciteer op de meewerkstagevacature ‘Stagiair Communicatie, Content & Media’. De stageperiode loopt van medio september 2022 tot februari 2023, maar is in overleg flexibel in te vullen.

Tijdens de periode die jij bij ons werkzaam bent, ondersteun je de communicatie-afdeling. Jij wordt onderdeel van het team achter het team, dat wekelijks op het veld staat. Maar FC Volendam is natuurlijk meer; het wil alles rond het beloftenteam, de jeugdopleiding en alle MVO-activiteiten op een professionele manier communiceren richting de tienduizenden volgers van FC Volendam. Ons gezamenlijke doel: het oranjehart van zoveel mogelijk supporters sneller laten kloppen.

Een greep van wat je gaat doen

  • Je bedenkt en ontwerpt dagelijks toffe content voor de social mediakanalen van FC Volendam. Van virale video’s tot gave graphics en van marketingcampagnes tot heerlijke wedstrijd- of trainingfoto’s. Vervolgens vertaal je dit naar juiste posts op elk van onze social media-accounts.

  • Je schrijft en publiceert artikelen op de FC Volendam-website over het dagelijkse reilen en zeilen van de club. Van korte nieuwsberichten tot het doen van interviews met spelers of businessclubpartners.

  • Het versturen van emails naar fans en businessclubleden en het bijhouden van de speciale app voor businessclubleden: Bundeling.

  • Je komt zelf met (nieuwe) creatieve ideeën om de zichtbaarheid van FC Volendam te vergroten.

  • Je bent volledig onderdeel van het jonge en groeiende team van FC Volendam op de werkvloer. Dat betekent dat je volledig meedraait in de operatie en dat je ingezet kunt worden voor diverse hand- en spandiensten. Ook ben je aanwezig bij álle thuis- en bij voorkeur ook uitwedstrijden van FC Volendam, die doorgaans in het weekend worden afgewerkt.

Welk aanstormend talent zoeken wij?

  • Je bent een student die op zoek is naar een toffe stageplaats.

  • Je bent vijf dagen per week beschikbaar om mee te werken en je bent ook bereid de Eredivisiewedstrijden in het weekend onderdeel te zijn van het team.

  • Je hebt affiniteit met FC Volendam, ervaring met social media en beschikt over een foutloze pen.

  • Je bent proactief en niet bang om op mensen af te stappen, bijvoorbeeld om een speler een video op te laten nemen.

  • Je bent creatief, zelfstandig en legt de lat voor jezelf hoog.

Interesse? Mail!

Streef jij net als alle andere collega’s binnen FC Volendam Eredivisie-niveau na? Stuur dan een mail naar [email protected]. Voeg bij deze mail je cv en motivatie toe. De stageperiode loopt van medio september 2022 tot februari 2023, maar is zoals hierboven beschreven in overleg flexibel in te vullen. Tot snel!Laatste nieuws