Vacature: Stagiair Content & Media gezocht

24 juni 2024

Op het gebied van communicatie maakt FC Volendam grote stappen . Zo behoort FC Volendam al enkele jaren tot de clubs die procentueel het hardste groeit op social media. Denk jij als aanstormend talent de club te kunnen versterken en heb je er altijd van gedroomd om stage te lopen bij een betaaldvoetbalorganisatie? Grijp dan nu je kans en solliciteer op de meewerkstagevacature ‘Stagiair Content & Media’. De stageperiode loopt van medio augustus / september 2024 tot en met december / januari 2025, maar is in overleg flexibel in te vullen.

Tijdens de periode die jij bij ons werkzaam bent, ondersteun je de communicatie afdeling. Jij wordt onderdeel van het team achter het team, dat wekelijks op het veld staat. Maar FC Volendam is natuurlijk meer; het wil alles rond het beloftenteam, de jeugdopleiding en alle MVO-activiteiten op een professioneel mogelijke manier communiceren richting de tienduizenden volgers van FC Volendam. Ons gezamenlijke doel: het oranjehart van zoveel mogelijk supporters sneller laten kloppen.

Een greep van wat je gaat doen

  • Je bedenkt en ontwerpt dagelijks toffe content voor de social mediakanalen van FC Volendam. Van virale video’s tot gave graphics en van marketingcampagnes tot heerlijke wedstrijd- of trainingfoto’s. Vervolgens vertaal je dit naar juiste posts op elk van onze social media-accounts.

  • Je schrijft en publiceert artikelen op de FC Volendamwebsite over het dagelijkse reilen en zeilen van de club. Van korte nieuwsberichten tot het doen van interviews met spelers of businessclubpartners.

  • Je komt zelf met (nieuwe) creatieve ideeën om de zichtbaarheid van FC Volendam te vergroten.

  • Je gaat het Instargramaccount van FC Volendam Academy voorzien van content en je denkt mee over de ontwikkeling en strategie van dit account.

  • Je bent volledig onderdeel van het jonge en groeiende team van FC Volendam op de werkvloer. Dat betekent dat je volledig meedraait in de operatie en dat je ingezet kunt worden voor diverse hand en spandienst. Je bent regelmatig inzetbaar bij wedstrijden van het eerste van FC Volendam, zowel thuis als uit.

Welk aanstormend talent zoeken wij?

  • Je bent een student die op zoek is naar een toffe stageplaats.

  • Je bent vijf dagen per week beschikbaar om mee te werken.

  • Je hebt affiniteit met FC Volendam, ervaring met social media en beschikt over een foutloze pen.

  • Je bent proactief en niet bang om op mensen af te stappen, bijvoorbeeld om een speler een video op te laten nemen.

  • Je bent creatief, zelfstandig en legt de lat voor jezelf hoog.

Interesse? Mail!

Ga jij met FC Volendam het avontuur aan? Stuur dan een mail naar [email protected]. Voeg bij deze mail je cv en motivatie toe. De stageperiode loopt van medio augustus / september 2024 tot en met december / januari 2025, maar is zoals hierboven beschreven in overleg flexibel in te vullen. Tot snel!Laatste nieuws