Veel doelpunten in Sint Maarten

17 mei 2014 /

FC Volendam startte in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen 2013-2014 tegen een combinatie-elftal geformeerd rond Sint Boys in Sint Maarten in de volgende opstelling: Theo Timmermans, Raoul Esseboom, Henny Schilder, Gijs Luirink, Oscar Wilffert, Kevin Wattamaleo, Robert Mühren, Raymond Fafiani, Ludcinio Marengo, Henk Veerman en Brandley Kuwas.
In een stralende zon op een lekkere grasmat was er vanaf de aftrap een enorme gretigheid de vele toeschouwers een gezellige middag te bieden. Na een minuut of tien was een voorbereidende actie van Henk Veerman een eenvoudige afwerkklus voor Brandley Kuwas. Een paar minuten later soleerde Henk Veerman zelf naar het doel, waar hij na vier spelers uitgespeeld te hebben de tweede goal op het bord zette. Robert Mühren kreeg een prachtige hoge voorzet, sprong hoog op, kopte keihard naar de grond, vanwaar de bal via de lat even hard van het doel wegspatte. Op het half uur had hij meer geluk, toen opnieuw Henk Veerman de bal uitstekend langs de keeper werkte, maar het laatste tikje moest nog wel even gegeven worden. nog voordat de rust aanbrak werd de score op 6-0 gebracht. Twee keer rondde Brandley Kuwas eigen werk zuiver af en in de slotminuut was het Henk Veerman die hard inschoot.
In de tweede helft werd veel gewisseld. Tom Overtoom verving Robert Mühren, Jasper van Gelderen kwam voor Theo Timmermans, Rafik el Hamdi nam de plaats in van Kevin Wattamaleo, Jessey Kuper draafde op voor Raoul Esseboom en Bowedee Burleson mocht Oscar Wilffert vervangen. Al die wissels maakten dat het vloeiende van de aanballen wat wegviel. Sint Boys kwam niet meer in het stuk voor, FC Volendam creëerde tal van mogelijkheden, maar de doelman van de gastheren was in de tweede helft een enorm struikelblok. Hij voorkwam de dubbele cijfers. Voor FC Volendam scoorde Henk Veerman een kwartier voor tijd en in de slotminuut rondde Raymond Fafiani een solo heel netjes af, wat 8-0 betekende.
Dinsdag is de laatste wedstrijd voordat de spelers op vakantie gaan. Dan speelt Jong Volendam tegen JOS/Watergraafsmeer.

{foto1}

{foto2}

{foto3}

{foto4}

{foto5}

Foto's: Klamer Alferink



Laatste nieuws