Verlenging seizoenkaart 23-24 gesloten; balans wordt opgemaakt

16 juni 2023

Wát een Eredivisie-seizoen! Veertien jaar na ons laatste jaar in de Eredivisie heeft FC Volendam bewezen een aanwinst te zijn voor het hoogste niveau. Niet alleen op voetbalgebied, óók qua sfeer en beleving in het Kras Stadion. Niet voor niks presteert FC Volendam uitstekend in eigen huis. Daar hebben de supporters een belangrijk aandeel in. We hebben jullie nodig, ongeacht in welke divisie we volgend seizoen spelen. Bekijk op deze pagina alle informatie over het verlengen en het mogelijk aanschaffen van een nieuwe seizoenkaart voor het seizoen 2023 – 2024.

Update 16 juni

Het is vanaf heden niet meer mogelijk jouw seizoenkaart te verlengen. Momenteel maakt de afdeling ticketing de balans op en wordt bekeken of het mogelijk is om nieuwe seizoenkaarten beschikbaar te maken voor verkoop. Dit proces duurt tot zeker 2 juli. Het heeft geen zin om FC Volendam te mailen of te bellen voor een seizoenkaart. Zodra er meer bekend is over de procedure hierna wordt hierover gecommuniceerd.

Verlengen

Vanaf woensdag 17 mei is het mogelijk om jouw seizoenkaart voor het seizoen 2023-2024 te verlengen. Tot en met woensdag 31 mei profiteer je van een voordelig tarief. Vanaf donderdag 1 juni gelden de reguliere prijzen. Jouw stoel is gereserveerd tot en met donderdag 15 juni. Verleng je jouw seizoenkaart niet vóór die tijd, dan vervalt jouw reservering voor het nieuwe seizoen als huidig seizoenkaarthouder.

Nieuwe seizoenkaarten

Huidige seizoenkaarthouders hebben voorrang boven nieuwe seizoenkaarthouders. Omdat FC Volendam voor wat betreft seizoenkaarten in het seizoen 2022-2023 uitverkocht is, kan FC Volendam niet garanderen dat het voor het seizoen 2023-2024 stoelen beschikbaar komen voor nieuwe seizoenkaarthouders. Dit is afhankelijk van het aantal seizoenkaarthouders dat hun stoel verlengt. FC Volendam communiceert op een later moment over de eventuele mogelijkheid voor nieuwe seizoenkaarthouders. Bellen of mailen naar FC Volendam hierover heeft geen zin.Laatste nieuws