Update kermistenue: kindermaten vanaf donderdag beperkt verkrijgbaar

26 augustus 2022

Als Volendammer zijn er twee zaken belangrijk in het leven: FC Volendam én de Volendamse kermis. Na twee jaar zonder traditionele kermis keert de kermis in Volendam met al zijn pracht en praal terug. Van de spin tot de Miami Trip en van de draaimolen tot de gezelligheid op de Dijk. Om de terugkeer van de Volendamse kermis te vieren lanceert FC Volendam, een week voor de start van de kermis, een uniek kermistenue. Dit shirt draagt het in de thuiswedstrijd tegen FC Twente en is uitsluitend verkrijgbaar in de Fanshop van FC Volendam. Als ode aan de Volendamse kermis.

Update

De kermistenues zijn zeer populair. Op de eerste verkoopdag zijn de kindermaten uitverkocht. Een beperkte oplage is vanaf donderdag 1 september weer te verkrijgen. Volwassenmaten zijn nog wel beschikbaar.

Corona gooide twee jaar roet in het eten. Vorig jaar vond de kermis doorgang in aangepaste vorm, het jaar ervoor moesten de Volendammers het zonder de vier mooiste dagen van het jaar doen. Maar tussen vrijdag 2 september en maandag 5 september is het weer één groot feest op het dorp.

FC Volendam viert de terugkeer met het speciale kermistenue. De basis van het shirt zijn de kleuren Deep Purple en Volendam-oranje. Met een luxe logobadge, de schets van het reuzenrad én de welbekende leus van ‘Volledam’ in de nek, is jouw kermispak compleet.

Kermistarief

Het kermistenue is uitsluitend verkrijgbaar in de Fanshop van het Kras Stadion. Het shirt is verkrijgbaar voor het speciale kermistarief van € 59,-, de kindermaten voor € 49,-. Bekijk hier de openingstijden van de Fanshop. Reserveren is niet mogelijk, op = op.





Laatste nieuws