Volvo Ton van Kuyk toegetreden tot FC Volendam Businessclub

28 oktober 2019

Volvo Ton van Kuyk is met ingang van dit seizoen (opnieuw) toegetreden tot de businessclub van FC Volendam. Afgelopen vrijdagavond, voorafgaand aan het duel tegen Jong AZ dat met 3-2 winst werd afgesloten, ondertekende Leslie Duijn (Vestigingsmanager Volvo Dealer Ton van Kuyk Waterland - Purmerend) het eenjarige sponsorcontract.
Na een afwezigheid van een aantal seizoenen is het bedrijf terug in het netwerk van FC Volendam en geeft aan trots te zijn op het partnership met de club.

,,Afgelopen seizoen ben ik door accountmanager Jack Tuijp benaderd en uitgenodigd bij FC Volendam. Ik raakte geïnteresseerd in het brede netwerk van de club en toen ik voor het eerst de Businesslounge binnen kwam dacht ik: wauw, hier gebeurt het. Hier moet ik bij zijn", aldus Duijn. "De mensen die er rondlopen en de gezellige sfeer bij thuiswedstrijden spreken mij aan. Met de nieuwe sportieve ontwikkelingen reken ik dan ook op een mooi seizoen.”

 

Over Volvo Ton van Kuyk:

Kwaliteit leveren, op alle gebieden op elk moment van de dag, dat is de drijfveer bij Ton van Kuyk, al meer dan 25 jaar! Volvo staat dan ook niet alleen voor veiligheid en betrouwbaarheid maar ook voor kwaliteit. Dat merkt de klant aan de materialen die worden gebruikt, in de afwerking van het interieur, aan de hoogste scores in de veiligheidstesten en de service bij Volvo Ton van Kuyk in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Purmerend.

Bij de Volvo vestiging aan Component 102 in Purmerend wordt de klant vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. "We nemen graag de tijd voor de klant. We kennen onze klanten persoonlijk, vaak van naam. We merken dat dát wordt gewaardeerd. We komen onze drukbezette klanten tegemoet en helpen ze bij alle mobiliteit wensen. Bijvoorbeeld, we kunnen de auto voor een beurt of reparatie op halen en weer terug brengen", aldus Leslie Duijn.

FC Volendam bedankt Volvo Ton van Kuyk voor het gestelde vertrouwen en wijst u voor meer informatie graag door naar de website: http://tvk.nl Laatste nieuws