Wijzigingen competitie-programma FC Volendam

11 augustus 2010

Abonnees van Eredivisie Live krijgen met ingang van het nieuwe seizoen op vrijdag- en maandagavond regelmatig een duel uit de Jupiler League voorgeschoteld. Gedurende de competitie brengt de voetbalzender op bijna elke maandag een wedstrijd uit de Jupiler League op de buis.

Uitzondering is telkens de laatste speelronde van een periode. Dan worden alle duels op vrijdag afgewerkt om eventuele competitievervalsing te voorkomen. Hetzelfde geldt zoals gebruikelijk ook voor de laatste twee speelronden in de reguliere competitie van de Jupiler League, op vrijdag 29 april en 6 mei.

De KNVB heeft voor de eerste twee periodes de wedstrijden bekend gemaakt die live te volgen zijn via de betaalzender. De live wedstrijden op vrijdagavond beginnen om 18:45 uur, op maandag zal de aanvangstijd 20:45 uur zijn.

Dit heeft tot gevolgen dat het competitieprogramma van FC Volendam gewijzigd is. Op maandag 25 oktober speelt FC Volendam in het Kras Stadion tegen RBC Roosendaal om 20:45 uur. De week erop speelt Het Andere Oranje in Brabant tegen Helmond Sport. Ook die wedstrijd is om 20:45 uur. Op maandag 22 november speelt FC Volendam thuis tegen FC Emmen, eveneens om 20:45 uur. Op vrijdag 26 november speelt FC Volendam uit tegen FC Zwolle om 18:45 uur.

Bovenstaande wedstrijden zijn dus live te volgen op Eredivisie Live.

De wijzigingen zijn inmiddels doorgevoerd in het competitieprogramma.
 



Laatste nieuws